Jeugdlab

Op de Capucijnengang 10, hartje Maastricht vind je het JeugdLAB! Een initiatief van MIK & PIW Groep in samenwerking met Trajekt, Gemeente Maastricht en Maastricht Sport, waarbij wij experimenteren en inspireren. JeugdLAB is een werk-, leer- en doe-plek ontstaan vanuit een gezamenlijke ambitie om intergenerationele problematiek te doorbreken en kanskracht te vergroten.

In samenwerking met de jeugd, ouders, professionals en ondernemers worden bestaande initiatieven en activiteiten met elkaar verbonden en geëtaleerd. Maar hier creëren we vooral samen maatschappelijke impact. Op reguliere basis sluiten gesprekspartners aan waardoor mooie ideeën ontstaan die samen opgepakt kunnen worden. Onlangs zijn Petje af en Plinthos aangesloten en zij zullen de komende periode samen contacten leggen om deze ideeën verder te ontwikkelen. Mooi dat we zo initiatieven bij elkaar kunnen brengen.

Heb jij een mooi initiatief waarover je wilt sparren? Vertel het ons! Neem contact met ons op via info@mik-piwgroep.nl en deel jouw idee/initiatief!

 

Startdatum Agora-aanbod in Kindcentrum De Loft verplaatst

MIK & PIW Groep en Stichting Kindante gaan Agora aanbieden in KC De Loft in Sittard. De beoogde startdatum van 1 januari 2024 blijkt, ondanks alle inspanningen, niet haalbaar. In de aanloop naar 1 januari is gebleken dat het vormgeven van onderwijs en kinderopvang volgens Agora meer voorbereiding vraagt.

Themabijeenkomst zorgverzekering

Een zorgverzekering is voor iedereen verplicht. Maar welke zorgverzekering past bij je? Waar betaal je eigenlijk voor? Wat zit er in de basisverzekering en waarvoor is een aanvullende verzekering nodig? Wil je hier meer informatie over, bezoek dan één van de informatiebijeenkomsten.